Jokilaaksojen Tapahtumatuotanto

VUOKRAUSEHDOT

Tarjouksen tekeminen ei vielä varaa tuotteita asiakkaalle. Tähän asti tuotteet ovat välimyyntivarauksin. Tuotteet varataan asiakkaalle vuokranantajan saatua asiakkaalta tilauksen.

Vuokralleottaja vastaa tuotteelle vuokrausajankohtana aiheutuneista vahingoista niiden aiheuttajasta riippumatta.  Vuokranantaja vastaa omasta työstään (mm. tilatut tuotteen asennus- ja purkutyöt).

Vuokranantaja ei vastaa tuotteen käytöstä aiheutuneista vahinkotapahtumista henkilöille tai omaisuudelle.

Vuokralleottajan on peruttava tilauksena viimeistään 4 vrk ennen toimituspäivää. Jos peruutus on tehty alle 4 vrk sovitusta toimituspäivästä, on vuokranantajalla on oikeus veloittaa 25% koko vuokraushinnasta.

Vuokranantajalla on oikeus siirtää pystytys- tai purkuajankohtaa, tai olla vuokraamatta telttoja ja pomppulinnoja, jos em. ajankohtana vallitsee myrsky tai ilmaantuu muu ylivoimainen este, kalusterikko, sairastuminen yms.

Emme vastaa maakaapelivahingoista, jotka ovat aiheutuneet maakiilojen asennuksesta. Vuokralleottajan on selvitettävä maakaapeleiden sijainti vahinkojen välttämiseksi.

Vuokrakaluston edelleenvuokraus kolmannelle osapuolelle on kielletty.

Teltan kankaisiin ei saa liimata, niitata tai muuten kiinnittää pysyvästi mitään. Vahingoittuneet kankaat laskutetaan uushankintahintaan.

Tuotteisiimme ei saa jättää päälle palovaaran aiheuttavia tuotteita ilman valvontaa (esim. lämmittimet, grillit, kynttilät). 

Tuotteet tulee palauttaa puhtaana, kuivana ja ehjänä. Huoltotoimenpiteistä (pesu, kuivaus, korjaus jne.) laskutetaan niihin käytetyn ajan mukaisesti 45 € / h / hlö. Mahdolliset materiaalikulut tulevat vuokraajan maksettavaksi.

Asiakas vastaa teltan asianmukaisesta kiinnityksestä. Teltan mukana toimitettavat painot ja kiilat eivät sovellu ankarimpiin olosuhteisiin. Tällöin teltta on purettava tai ankkurointia vahvistettava. 

Seuraavissa tapauksissa veloitamme 45 € / h / hlö sovitun vuokran lisäksi: pystytys- tai purkutyötä ei pääse suorittamaan vuokralleottajan tai 3. osapuolen aiheuttaman esteen vuoksi (esim. lukitut portit, ylimääräinen tavara teltassa tai pystytyspaikalla).